"Toţi copiii au dreptul la educaţie IT"

Articol apărut pe blogul Atelierelor Făra Frontiere în care se anunţă lista laureaţilor acestui proiect.

În această toamna, şcoala începe cu forţe proaspete şi cu mai multe calculatoare!


Ne bucurăm să anunţăm laureaţii apelului la proiecte Toţi copiii au dreptul la educaţie IT, prin care 500 de calculatoare şi 20 de laptop-uri vor fi donate către structuri non-profit din România care doresc să deruleze proiecte de educţie destinate copiilor şi tinerilor, dar nu dispun de suficient material informatic pentru a le implementa.
Juriul format din voluntarii Vodafone s-a reunit în data de 11 septembrie la sediul Ateliere Fără Frontiere din Bucuresti, unde a avut misiunea extrem de dificilă de a evalua candidaturile primite şi de a aloca cele 520 de echipamente IT puse în joc. Dintre cele 145 de proiecte preselectate, nu mai puţin de 117 proiecte se numără pe lista câştigătorilor.


Aici poti vedea lista laureaţilor:
Felicităm câştigătorii, cărora le dorim mult succes în implementarea proiectelor premiate, si multumim tuturor participantilor pentru determinarea lor de a oferi o sansa in plus copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate.
Echipamentele ce urmează a fi donate au fost recondiţionate în cadrul unui program de inserţie socio-profesională pentru persoane aflate în dificultate, prin care acestora li s-au oferit locuri de muncă.
Proiectul Toţi copiii au dreptul la educaţie IT, finanţat de către Fundaţia Vodafone România prin intermediul liniei de finanţare Fondul pentru Fapte Bune, este un demers solidar al cărui scop este reducerea decalajului informatic în România, prin sprijinirea iniţiativelor care urmăresc educarea, formarea şi integrarea copiilor şi tinerilor apartinând grupurilor vulnerabile.

Am primit calculatoarele.Dupa munca si rasplata !!!
Ne-am invitat colegii sa vizionam "Colt Alb " de Jack London


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu