Gala premiilor pentru un mediu curat -editia a VII a

GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT 2015 - EDITIA A VII-A

GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT evidentiaza in fiecare an noi initiative, proiecte si experiente relevante in domeniul protectiei mediului, conservarii resurselor planetei si prevenirea risipei acestora, dezvoltate de companii, institutii de invatamant, institutii publice si organizatii non-guvernamentale.
Popularizarea acestor practici aduce mai aproape de fiecare dintre noi contributia celor implicati activ la consolidarea unei atitudini responsabile fata de valorile mediului in care traim, acestea fiind exemple de urmat pe viitor.
ECOTIC impreuna cu partenerii premiaza in fiecare an cele mai bune proiecte si exemple de bune practici destinate imbunatatirii conditiilor de mediu in cadrul comunitatilor locale, precum si programele de responsabilizare sociala dezvoltate de companii, institutii publice, institutii de invatamant si organizatii nonguvernamentale.
GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT este un proiect de traditie al ECOTIC, organizat prima data in 2009. Inca din acest prim an, proiectul s-a desfasurat alaturi de partenerii Galei, producatori, retaileri, organizatii verzi, institutii publice si de invatamant, sub umbrela Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si al Agentiei Nationale Pentru Protectia Mediului.
In acest an are loc cea de-a saptea editie a acestui proiect. Pentru a afla mai multe detalii, va invitam sa accesati Regulamentul acestei editii. Formularul pentru inscrierea unui proiect este disponibil aici.
Despre ECOTIC:
EOTIC este o organizatie colectiva nonprofit care gestioneaza deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) in numele a peste 480 de producatori si importatori afiliati. ECOTIC asigura si supervizeaza intregul proces de preluare, transport, dezmembrare si reciclare astfel incat, la final, DEEE sa nu mai reprezinte un pericol. Peste 61.000 tone DEEE au fost gestionate in sistemul ECOTIC, in cei 9 ani de activitate. Consultanta prompta si specializata oferita producatorilor de echipamente electrice, baterii si acumulatori, este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiti pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicata Organizatiei ECOTIC, precum si pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

Începând din 2009, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un eveniment anual organizat de ECOTIC și partenerii săi, sub umbrela Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, având ca obiectiv popularizarea inițiativelor, campaniilor și proiectelor din zona de eco-responsabilitate desfășurate în România. Este multă efervescență, dorință și implicare în acest domeniu în România; multe companii, instituții și ONG-uri care pun mult suflet în inițiative extraordinare care atrag mulți oameni și produc schimbari benefice de atitudine. Rolul Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat este acela de a pune în lumina reflectoarelor aceste inițiative, de a le aduce în față și de a le da locul meritoriu cuvenit. Înscrierile în cea de-a șaptea ediție a Galei se fac până pe 25 noiembrie 2015, pewww.galapremiilorpentrumediu.eu, pe cele patru categorii: companii, instituții publice, ONG și instituții de învățământ. Poate fi înscris orice proiect care a fost demarat începând din luna octombrie 2014, fie că este finalizat sau se află în desfășurare la data de 25 noiembrie 2015, data încheierii înscrierilor. Premierea câștigătorilor va avea loc pe data de 11 decembrie 2015, în cadrul unui eveniment dedicat acestei campanii. Anul acesta, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat face parte din proiectul Caravana ECOTIC, un proiect de conștientizare asupra importanței colectării și reciclării, cofinanțat de Uniunea Europeană prin programul Life+. Anul trecut, ECOTIC și partenerii săi au avut bucuria înscrierii a peste 60 de proiecte în concurs; proiecte mature, minunate, care au contribuit la îmbunătățirea multor aspecte legate de protecția mediului și conservarea resurselor țării. Prin urmare, invităm și încurajăm cât mai multe înscrieri ce vor sta alături de participanți dragi nouă din edițiile anterioare: MaiMultVerde, Vodafone România, DHL, Rompetrol, ViitorPlus, Apa Nova, Romtelecom și mulți alții. Partenerii ediției din acest an a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat sunt ECOTIC BAT, A.P.D.E.T.I.C. Asociația Producătorilor și Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informației și Telecomunicațiilor, Alucro, Every Can Counts Romania. Proiectul se desfășoară sub umbrela Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

http://www.galapremiilorpentrumediu.eu/portfolio_categories/institutii-de-invatamant-2015/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu