Mingi în școli

Henke Beauty Care aduce "Mingi în școli", 
pentru viitorii campioni ai handbalului românesc
Henkel Beauty Care Romania, în parteneriat cu Federația Română de Handbal, a lansat campania „Mingi în școli”. 
Proiectul vizează creșterea accesului copiilor la acest sport și sustinerea viitoarei generații de campioni ai handbalului românesc. Având la bază una dintre școlile cu cea mai mare tradiție din lume, handbalul este cel mai premiat sport de echipă din România. Totuși, în ultimii 25 de ani, în școlile românești s-a predat din ce în ce mai puțin acest sport, micșorându-se astfel șansele de a forma viitoarele echipe de aur ale handbalului românesc. Motivul principal este acela ca instituțiile școlare nu au suficiente mingi de handbal

Obiectivul acestei campanii este de a susține mii de elevi să înceapă să joace acest sport minunat. Suntem convinsi că numai așa, în următorii ani îi vom cunoaște pe viitorii campioni ai handbalului românesc, gata să cucereasca lumea”, a declarat Gabi Barbu, General Manager Henkel Beauty Care.


Campania ”Mingi în școli” va fi susținută prin intermediul platformei www.mingiinscoli.ro, precum și în magazinele din comerțul modern (IKA) din întreaga țară. Astfel, în perioada 24.06 – 7.08, oricine achizitioneaza produse  din gamele FA (cu excepția săpunului solid), Schauma, Gliss, essence Ultime și Taft va contribui la campania de susținere a handbalului românesc, prin dotarea a sute de școli din întreaga țară cu mingi de handbal.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu