Pagini

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

CAMPANIA CELOR 16 ZILE DE ACTIVISM ÎMPOTRIVA VIOLENŢEI


La nivel internaţional, în fiecare an în perioada 25 noiembrie – 10 decembrie, se desfăşoară Campania celor 16 zile de activism împotriva violenţei., ce are ca scop creşterea gradului de conştientizare asupra formelor de manifestare a violenţei ca o încălcare a drepturilor omului şi a consecinţelor ei dramatice.
În judeţul Mureş, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii intenţionează derularea unei campanii de informare şi conştientizare a comunităţii, atât prin activităţi diverse adresate în special copiilor şi tinerilor, cât şi în mediul online. Ne dorim ca lumea să vorbească despre existenţa violenţei şi despre nevoia de a reacţiona, de a nu accepta violenţa ca fiind ceva normal.

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

miercuri, 12 noiembrie 2014

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Protecţiei Animalelor, în 4 octombrie, elevii din clasa a II a de la Şcoala Gimnazială Apold au mers la şcoală împreună cu animalele lor preferate

Această sărbătoare recunoaște locul pe care animalele îl au în viața noastră. Atât cele de companie, care ne sunt alături zi de zi și ne aduc bucurie, cât și toate celelalte animale de pe Pământ care nu sunt în preajma noastră, dar au nevoie de noi. Animalele de companie au un rol important în formarea caracterului și personalității copiilor, învățându-i să fie responsabili și independenți, deoarece trebuie să le acorde atenție, să le îngrijească, să le hrănească.