marți, 6 septembrie 2011

Dacă ştii un copil care nu merge la grădiniță sau la școală, ajută-l! Fiecare Copil în Grădiniță e responsabilitatea ‬fiecăruia dintre noi.

 "A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes" 
- Henry Ford
Prima Conferință Națională Fiecare Copil în Grădiniță a avut loc pe 31 august, la Athénée Palace Hilton din București. Primari, directori de școli și grădinițe și inspectori școlari generali s-au întâlnit cu Secretarul de Stat al Ministerului Educației, Oana Badea.
După conferință, ambasadorul american Mark Gitenstein a fost gazda unei recepții organizate în cinstea educatorilor la reședința sa. Participanților la conferință li s-au alăturat conducătorii unor companii importante. Ambasadorul a lăudat eforturile reprezentanților comunităților de a aduce fiecare copil sărac la grădiniță.
 Ministrul Educației, Daniel Funeriu, și-a arătat aprecierea față de abordarea orientată spre rezultate a proiectului care asigură accesul la educație timpurie copiilor celor mai săraci din România. A anunțat, de asemenea, că își propune să contribuie la transformarea proiectului Fiecare Copil în Grădiniță în politică publică națională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu