joi, 29 iulie 2010

Citadela Cunoașterii și Informației


Citadela Cunoasterii si Informatiei
     
"Citadela Cunoaşterii şi Informaţiei" este proiectul nostru câştigător în cadrul ASSOCLIC 1-2010 derulat de ATELIERE FĂRĂ FRONTIERE ROMÂNIA în anul 2010.
Mulţumim pentru sprijin şi încredere CENTRULUI PENTRU DEZVOLTARE SOCIALĂ CEDES în numele căreia s-a depus acest proiect. Proiectul câştigat a adus un număr de 5 calculatoare Şcolii Generale Apold care vor fi folosite în derularea acestui proiect.
35 de proiecte ale ONG-urilor româneşti sunt premiate în cadrul ASSOCLIC 1-2010. Pentru cele 35 de proiecte s-au acordate 200 de calculatoare recondiţionate în cadrul atelierului ATELIERE FĂRĂ FRONTIERE.
Pe data de 17 iunie a avut loc jurizarea proiectelor eligibile depuse în cadrul proiectului ASSOCLIC 1-2010. Membrii juriului reprezentând o parte din partenerii de proiect (BRD, GDF Suez România, Fundaţia EOS, ECO TIC, Microsoft, McCANN PR şi Centras) au fost deosebit de încântaţi de calitatea proiectelor depuse de asociaţiile din întreaga ţară.
Rezultatele jurizării au fost extrem de strânse. Calculatoarele acordate pentru câştigători vor fi utilizate pentru desfăşurarea proiectelor propuse, proiecte create pentru comunităţile locale în scopul de a creşte accesul la educaţie şi tehnologia informaţiei pentru publicul aflat în dificultate.
Din 71 de proiecte înscrise, 35 de proiecte au fost premiate, acordându-se prin donaţie un număr de 200 de calculatoare.
Proiectul nostru a primit 5 calculatoare având un punctaj de 25.17 puncte (locul 10 ).
Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în aceasta realizare şi celor care se vor implica i n derularea acestui proiect : ATELIERE FĂRĂ FRONTIERE BUCUREŞTI, CENTRULUI PENTRU DEZVOLTARE SOCIALĂ CEDES, PRIMĂRIA COMUNEI APOLD, COMUNITĂŢII DIN DIEST-BELGIA, CADRELOR DIDACTICE DE LA ŞCOALA GENERALĂ APOLD.

Aici puteti vedea laureatii:  


Cei mici au avut onoarea să desfacă pachetele primite de la Bucureşti. Au fost foarte bucuroşi  şi entuziasmaţi.

Un comentariu:

  1. Anul ce a venit să vă ajute să descoperiţi minunea unei vieţi împlinite... LA MULŢI ANI! Sunt tare încântată de ceea ce am vazut pe blogul dumneavoastră! Cu aşa copii minunaţi aţi realizat activităţi minunate! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere